Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Ridhus med Palle och Lillan✅

Mocka och förbereda inför insläpp i kväll✅

Massera gånger två✅

Beställa grejer till lokalen✅

Fixa med lokalen och grejerna jag köpte i Ullared.

Bara sista punkten kvar på dagens ”attgöra-lista”. Hann fixa litegrann innan jag masserade tidigare idag. Det som är kvar är att montera ihop ett hörnbord, sätta upp en klocka och gardiner. Dessutom har jag beställt ytterligare en gardin som ska vara ljuddämpande. Min lokal ligger mitt emot en skola. Det märks när barnen har rast, haha. Jag hoppas att gardinen jag beställt kan sortera bort lite av det ljudet. Sen får det vara slut på shoppandet ett tag. Jag skulle visserligen vilja ha en skärmvägg/rumsavdelare också. Får se om jag hittar en.

Både Palle & Lillan var förresten superfina imorse. Mamma red Palle och jag red Lillan. Vi var båda supernöjda med dagens ridpass.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *