Hoppa till innehåll

UPDATE

Hej på er! I skrivande stund så är det söndag och klockan är strax innan 14:00. Jag tänkte att jag skulle försöka att skriva ikapp lite om vad som hänt de senaste dagarna.

Förra helgen hade vi besök från USA. Det skrev jag om då. Efter helgen kom en lugn måndag vilket var välbehövligt efter en helg med engelska, haha. Hästarna reds ut och jag hann träna själv. Sedan satte det fart igen. Tisdag, onsdag & torsdag var jag på klassresa med min klass. Alltså vi som studerat ihop det senaste året. Vi åkte till Lyrestad och vi fick ett par riktigt mysiga dagar där vi hann med lite utav varje.

Redo för att åka på klassresa tisdag morgon.
Mariestad ligger nära Lyrestad. Det blev ett besök där för att kika in staden och även träna. De hade en rejäl kyrka!
Jag köpte en hatt. Jag har alltid gillat hattar, så jag har några stycken. Ogillar att använda både keps & glasögon, solhattar är mer min stil.

På torsdag kväll kom jag hem och då hämtade vi hem våran husvagn eftersom att vi på fredagen skulle åka ner till Blekinge. Zackes bror tog nämligen examen. Vi sov sedan över tills på lördag innan vi for hem igen.

Husvagnen görs redo inför årets premiärtur.
Framme i Blekinge!

När jag kom hem på lördagen så red jag ut på Palle & Ida. Ca 30 minuter på båda. Ett litet ”kom igång-pass” efter ett par dagars vila. Båda skötte sig bra! Sedan hann jag dessutom träna själv. Blev ett riktigt gött pass.

Lillan! Snart dags för igångsättning för henne. Längtar!
Typisk sommarmat för min del. Lite utav varje!
Jag & Zacke är hundvakter åt Cassie & Bessie denna helg. Denna bild är så typisk för Cassie, haha.

Nu har vi kommit ikapp till idag, söndag. Jag började min dag med att rida Palle & Ida. Konditionsträning för dem båda. Palle fick köra 3 minuter galopp, 1 minut vila. Repeat fyra gånger. Ida fick köra 4 minuter galopp, 1 minut vila. Repeat fyra gånger även för henne. De tycker att det är kul med konditionsträning, båda var pigga & glada!

Riktigt skönt väder. Lagom varmt, inte mycket insekter.
Ida påväg tillbaka till hagen.
Tre nöjda hästar.

Nu ska jag träna själv, lite senare idag kommer en kompis och hans flickvän till oss. De ska bo här i ett par dagar. Och imorgon kommer det helt gäng med kompisar hit, då blir det fest!

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *