Hoppa till innehåll

FULL FART

Just nu är det full fart men många saker!

I helgen hade vi besök utav våra amerikanska släktingar. För 6 år sedan besökte jag & min kusin Zandra våra amerikanska släktingar i Georgia vilket var en otrolig resa på så många sätt. Då var dem främlingar för oss och vi träffade dem för första gången. De och Zandra fick kontakt via släktforskning. Och här är vi nu, haha. I helgen fick de för första gången träffa fler släktingar till dem, alltså våra familjer.

Man hinner inte hur mycket som helst på en helg, men vi har hunnit både turista, visa dem våra gemensamma släktingars gravar och fika en hel del. Och så har de träffat de flesta utav våra djur och även sett mig hoppa Ida vilket var en särskild request från deras sida🐎 

Nu är jag bra sugen på att flyga tillbaka och hälsa på dem ytterligare en gång. Jag hoppas verkligen att vi kan sno ihop en USA-resa nästa år🇺🇲

Idag är en lite lugnare dag. Imorgon blir det full fart igen, då bär det av på klassresa. Direkt när jag kommer hem från klassresan så blir det sedan en nya resa för att åka på examensfest för Zackes lillebror. Någon dag efter det ska jag & Zacke dessutom ha fest här hemma, och sedan är det dessutom skolavslutning. Hästarna kommer att komma lite i andra hand den närmsta tiden framöver.

Några bilder från helgen som var.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *