Hoppa till innehåll

MOT PAY N JUMP

Jag, mamma & min lillasyster skulle egentligen varit på hingstvisning under helgen. Tyvärr blev den inställd. Men det blev en liten resa ändå, vi åkte till Växjö över en natt. Tränade och åt god mat som plåster på såren.

När vi kom hem så blev det lite tårta & firande med mamma, lillasyster, pappa och Zacke eftersom att jag fyllde år tidigare i veckan.

Under tiden jag var borta hann ett bett jag köpt begagnat hunnit komma. Ett bett från WTP. Jag har ett sedan tidigare också, men det är aningens stort på Ida (och Lillan ifall hon skulle använda det). Detta är i 11,5. Ett mycket bra bett.

Idag är det söndag och jag ska strax gå ut till stallet. Idag är det Pay n Jump som gäller. Mamma var anmäld tillsammans med Palle, men efter bus i hagen igår så är han lite svullen i ett bakben. Vi beslutade oss nu på morgonen för att byta till Ida istället. Mamma har aldrig hoppat bana på Ida, eller ridit henne i en ”tävlingssituation” så det kommer allt att bli lite spännande. Men det ska nog gå bra. Uppdaterar er efteråt!

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *