Hoppa till innehåll

DUKTIGA!

Det blev felfritt i både 50 & 60cm för mamma & Ida idag. Första gången de hoppar bana, första gången de hoppar en linje eller oxer också. Lika bra att rycka plåstret direkt, haha.

De skötte sig mycket bra⭐ Första rundan var aningens oengagerad. Lagom steglängd, men kunde varit en lite mer aktiv galopp. Blev att de landade i fel galopp och även fick en släng av korsgalopp. De kom dock ganska bra på hinderna, några lite större lägen, men Ida sträckte på sig så det var inga problem. Summa summarum så kunde hon varit lite mer framme för skänkeln. Men helt klart en bra första runda!

I andra klassen så var hon framme och engagerad. Ingen korsgalopp här utan hon landade i rätt galopp eller bytte galopp där det behövdes. Däremot så rann det iväg lite på några ställen. Det gjorde att de fick två jämfotahopp, hade hon varit i balans så hade de nog kunnat taxera bättre vid de tillfällena. I de bästa av världar skulle mamma balanserat av henne lite mer så att de hade behållit den steglängd och balans som fanns där delar utav banan.

Hursomhelst, mycket bra jobbat av mamma & Ida idag. Nu håller vi tummarna för att Palle snart är ok så att de två får starta någon Pay n Jump också.

Publicerat iAllmäntHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *