Hoppa till innehåll

27 ÅR

Igår fyllde jag 27 år! Blev firad direkt på morgonen utav Zacke. Det blev sedan en väldigt bra dag. Red Lillan & Ida varav Lillan var superfin. Red i 30 minuter, första gången jag kände att hon orkade det. Tidigare så har hon bara orkat 20 minuter. Hon går verkligen från klarhet till klarhet⭐

Utöver det blev det ett benpass på gymmet och senare på dagen så åt vi på en utav mina favoritrestauranger, kock & bar i Jönköping. Supergott som alltid.

Idag är det torsdag och det är dags för dag 2 på mitt & Elins skolprojekt. Vi hade dag 1 i tisdags. Då körde vi knäböj, utfall, marklyft och hip thrust. Idag kommer vi att köra överkropp, bland annat militärpress, skivstångsrodd och bänkpress. Det kommer ta hela förmiddagen. Efter det ska jag & mamma rida ut på hästarna. Och sedan ska jag även massera en person. Det blir roligt!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *