Hoppa till innehåll

KLANTIGT

Tror ni inte att jag råkade att fylla i fel bokföringsmetod för mitt företag? Så nu har jag skickat en förfrågan om att få byta. Man ska egentligen inte byta, så jag vet inte riktigt vad Skatteverket säger om det. Och det värsta är väl att det tar flera veckor. Jag som snart hade tänkte att jag skulle köra igång. När jag upptäckte detta fick jag ett utbrott minst sagt. Pinsamt och så j*vla irriterande. Sedan insåg jag att det inte är värt att lägga energi på. Jag är nybörjare, och ibland blir det inte rätt. Jag har gjort vad jag kan och jag får helt enkelt strunta i att lägga energi på det. Finns värre problem & bekymmer här i världen. Så nu har jag bestämt mig för att sitta i båten och njuta av livet. Vänta och se, helt enkelt.

Utöver det så lever jag på de härliga ångorna från helgen. Snart är tanken att åka på ny tävling. Palle & Merry är anmälda till LA:1 på måndag. Spännande!

Jag & mamma var i ridhuset idag. Mamma red Ida och jag red Palle. Båda var mycket fina. Lillan har tagit det lugnt hittills denna vecka, men på fredag är tanken att hon ska få åka på lite löshoppning igen. Det ser vi verkligen fram emot!

Mamma & Ida idag.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *