Hoppa till innehåll

TYPISKT

Just nu går det mycket smittor i hästvärlden. Som vanligt denna tiden på året skulle jag säga. Jag skulle egentligen åkt ner till Flyinge och kollat på hingstvisning nästa vecka, men den har tyvärr blivit inställd pga smitta. Så tråkigt. Aldrig varit på hingstvisning och såg fram emot det väldigt mycket.

Men det finns andra saker att se fram emot. Som imorgon till exempel, då är det dags för Lillan att löshoppa igen. Spännande!

Idag har jag tagit nytt rekord i bänkpress förresten!! 57kg åkte upp. Och sedan gjorde 60kg det också. Dock fuskade jag lite på djupet där. Väldigt kul iallafall, mitt tidigare PB låg på 55kg och det var innan min arm blev dålig. Min träning flyger fram just nu.

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *