Hoppa till innehåll

REGNIGT

Hua! Idag är det riktigt regnigt. Jag har till och med tagit in hästarna, tänker att de får stå inne 1-2 timmar för att torka till lite innan de går ut igen. Tycker just nu att det regnar för mycket för att jag ska ge mig ut och rida, om det lugnar sig lite så tänkte jag longera Lillan & Ida. Eventuellt en uteritt på Palle.

Istället har jag passat på att göra lite annat. Tvättat lite schabrak och fixat i ordning lite i stallet. Det passar ju bra att göra idag. Jag är inne och tar en liten kaffe-paus nu, men snart ska jag gå ut och fortsätta.

Det har varit ganska mycket denna vecka, så Lillan har tyvärr inte blivit riden. Men vi tar nya tag framöver. Förhoppningsvis longering idag.

Såhär har Palle & Ida gått i veckan:

Måndag: Uteritt på Ida. Mycket övergångar mellan trav & galopp. Hon kändes fin! Hon bjöd på en väldigt jämn och fin takt i traven.

Tisdag: Hoppträning för Jenny med Palle. Gick riktigt bra, scrolla ner för att läsa mer om träningen. Jag har skrivit om den i ett tidigare inlägg.

Onsdag: Clinic med Ida. Hoppning. Gick bra, även denna kan ni läsa mer om längre ner.

Torsdag: Uteritt på Palle, lätt arbete i alla gångarter. Kändes pigg & fräsch!

Fredag/idag: (?)

Förresten, jag beställde ju ett bett till Lillan när vi var på GHS. Det har nu kommit. Ett vanligt tvådelat från Sprenger. Hoppas att hon gillar det!

Publicerat iAllmäntUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *