Hoppa till innehåll

TÄVLINGSDAG

God förmiddag. Idag är det faktiskt tävlingsdag. Jag & Merry ska åka till Lammhult och rida en LA:3. Det snöar tyvärr, men just nu är det ganska lugnt. Hoppas att det fortsätter så. Jag är väldigt taggad inför dagens tävling, hoppas Merry är det också. Och att vi sammanstrålar våra energier på ett bra sätt.

Igår var Jenna här, vi red en längre runda på hästarna. Det var skönt att vi kunde göra det, för idag kommer jag faktiskt att avstå ridningen med tanke på väder & underlag. Jag har precis gjort klart stallet inför insläpp i kväll och nu blir det en lugn förmiddag inomhus där nästkommande vecka ska struktureras upp.

Det som ska planeras in nästa vecka är hästarnas ungefärliga träning. Utöver det så är tanken att dressyrträna för Ulla samt att åka på tävling. Sedan hoppas jag även på att jag ska kunna massera åtminstone en person samt hålla i träning. Innan jag slutar skolan ska jag ha masserat 20 stycken utöver det vi gör i skolan, så jag försöker att ta en varje vecka. Vi får se om jag lyckas klämma in allt nästa vecka, men det hoppas jag!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *