Hoppa till innehåll

ÖPPEN BANA

Idag for vi iväg till öppen bana med hästarna. Jag red Ida och mamma red Palle. Båda hästarna var pigga och tyckte det var superkul.

Mamma hoppade Palle efter sin förmåga och jag hoppade Ida på lite lägre hinder. Nu har det tyvärr dröjt mellan hoppningarna igen. Detta fick bli lite av ett ”komigång-pass”, känns som det blivit många sådana det senaste, men det hör ju vintern till. Jag fokuserade på kombinationen som stod uppställd. Det är inte alltid jag har tid eller möjlighet att själv bygga upp en kombination, så det passade perfekt att fokusera lite mer på den för att få ut lite mer styrketräning/gymnastik av det hela. Hon hoppade den riktigt fint. Hon var så kraftfull och häftig att hoppa idag. Inte så avstämt som det ska vara dock, men dit kommer vi snart.

Palle fick gå lite hårdare än Ida. Hinderna är ju låga, men han fick hoppa i tävlingstempo och ganska många hinder på rad. Bra konditionsträning för honom. Det gick jättebra även för mamma & Palle. Två bra och roliga ridpass helt enkelt!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *