Hoppa till innehåll

SPÄNNANDE TIDER

Många bollar i rull nu. Efter att jag avslutat min utbildning så vill jag delvis jobba som massör. I vilken omfattning har jag ingen aning om ännu, vi får se vart allt detta landar. Jag har iallafall tagit tag i att beställa massagebänk och tillbehör. Beställde från massagebanken.se och de var suveräna. Snabb service och leverans.

Uppackning av min nya massagebänk!

Det kommer att vara mycket i skolan nu framöver. Jag ska bland annat genomföra ett friskvårdsprojekt, 20 stycken helkroppsmassager och en hel del PT. Och så är det givetvis ännu mer därtill, som anatomi. Efter avslutad utbildning har jag även certifieringar att genomföra. Är verkligen i stadiet där jag känner en skräckblandad förtjusning, haha.

Och så ska man hinna med sina hästar däremellan. Jag har beställt licens till mig själv och är nu även anmäld till årets första tävling. Jag kommer att tävla Palle, Merry och Ida i år. Det är iallafall tanken om allt går som jag vill. Lillan har snart åldern inne, men vi måste liksom lära oss att hoppa först, haha. Jag hoppas att jag ska lyckas knyta ihop säcken och hinna med allt jag vill, om jag inte gör det så får det helt enkelt bli så att någon av hästarna får stå tillbaka lite. När tiden är knapp så prioriterar jag Ida eftersom att hon är min förstahäst i stallet.

Exakt hur framtiden kommer att se ut vet jag inte. Det enda jag vet är att jag vill styra mina arbetstider mer än vad jag kunnat göra innan. Jag har börjat att hålla i enstaka träningar, och det kan bli så att jag kommer att bli mer öppen för att göra mer utav det framtiden. Jag hoppas på att kunna väva in lite mer häst i arbetslivet helt enkelt.

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Madde Madde

    Jag tror det kommer bli hur bra som helst! 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *