Hoppa till innehåll

ÄNTLIGEN LITE SOL!

Vilken fin lördag! Jag började dagen med att rida Merry. Han var duktig. Tanken är att jag ska tävla honom lite i år med, det blir vår sjunde säsong ihop. Galet ju! Eftersom att det är vinter så har han precis som mina hästar en lugnare period, så det blev ett lite lugnare dressyrpass. Men det kändes lovande inför säsongen.

När jag kom hem så gjorde jag stallet och sedan klippte jag Palle. Han gillar inte att bli klippt, men idag var han riktigt avslappnad. Han tyckte nog att det var skönt att bli av med lite päls. Jag klippte nästan hela honom eftersom att vi förhoppningsvis snart går mot vår. Jag sparade lite mer på Ida som jag klippte igår, jag får se om jag klipper henne ytterligare en gång. Det är första gången jag klipper henne denna vintern, så hellre att börja lite lugnt och komplettera med mer senare. Det har funkat fint att behålla pälsen, men nu passade jag på att klippa eftersom att jag hoppas på att kunna träna lite mer, och så blir det ju snart varmare.

Jag hade gärna ridit ut i solen, men det är isgata deluxe, så hästarna får helt enkelt en ledig dag. Imorgon ska vi förhoppningsvis iväg igen, mer om det då!

Publicerat iAllmäntExtrahästar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *