Hoppa till innehåll

GULDSTJÄRNA!

Idag åkte vi till ridhus med Lillan, Palle var med som moraliskt stöd. Hon var lite uppspelt i början, men efter ett tag landade hon helt. Då passade jag på att ta en liten sväng på ryggen. Jag hoppades på att jag skulle kunna rida lite idag, men inget jag tog för givet. Hon är ju bara 3 år, och det var dessutom endel nytt idag. Dels att åka till ridhus, och sedan hade jag lite annan utrustning på henne. Sådant som kan spela roll för en yngre lite uppspelt häst.

Jag nöjde mig med att skritta och trava litegrann. Tänker att vi gör mer nästa gång. Det lilla vi gjorde var helt perfekt. Jag känner att jag inte hade kunnat begära mer utav henne idag. Nu är målet att åka till ridhus med henne ca 2 gånger per vecka så att hon kan få både miljöträning och även ridas lite.

I skrivande stund så har jag precis kommit in. Jag ska äta lite för att sedan gå ut till stallet igen, Ida ska ridas ut. Den här veckan har jag & mamma verkligen hunnit med hästarna. Både Palle & Ida har gått 5 pass vardera. Så himla gött!

Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *