Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej på er! I måndags var jag på praktik. Mamma var snäll och red ut på båda hästarna!

Igår kunde vi rida ut ihop. Uteritt både måndag & tisdag för båda hästarna alltså. Jag själv hann även med att åka på öppen bana med Merry samt träna med lillasyster. Efteråt gav jag henne en massage för att träna på det vi lärt oss i skolan. Dessutom blev det en längre promenad med Zacke också. En lugn men fullspäckad dag på samma gång.

Idag är det onsdag och hästarna skos just nu om av Emelie, vår hovis. Idag kommer Ida att få vila, men Palle planerar jag att longera över bommar. Däremot blir det lite träning för mig och även lite tårtkalas för Z:as mamma som fyller år. Lite gott & blandat alltså.

Blir lite gott & blandat imorgon också, men mer om det imorgon! Har lite spännande saker på G, så kika in vettja!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *