Hoppa till innehåll

UPDATE

Jag tycker ändå att det är lite kul att ha bloggen, skriva lite om hur det går med hästar & träning. Däremot så har jag inte orken eller viljan till att skriva inlägg med mer tanke bakom längre. Jag har liksom redan gjort det en gång i tiden, och några ambitioner med bloggen har jag inte längre. Åtminstone som det känns just nu.

Jag tänkte iallafall ge er en liten uppdatering på vad jag sysslat med de senaste dagarna.

I måndags vilade hästarna. I tisdags var vi i ridhus. Mamma red Palle och jag Ida. I onsdags red vi ut. I torsdags dressyrtränade jag med Ida för Ulla. Igår vilade de båda då vi firade mamma på kvällen, hon fyller år på måndag🥳

I skolan har vi haft en superkul vecka som toppades med att vi fick träna på ett kundevent på concept. Jag har även badat med ett par klasskompisar, hör & häpna, haha. Nästa vecka har vi praktik + lite ledigt, känns så konstigt att jag inte ska träffa mina klasskompisar på en vecka. Jag har känt dem väldigt kort tid, men ändå känns det så självklart att vi ska ses nästa varje dag nu.

Idag är det lördag och jag har precis varit och ridit Palle på hemmaklubbens stora bana. Han var super. Länge sedan han var så fin. Jag började med att skritta fram i 8 minuter. Sedan långsam trav i lång & låg form i ca 4 minuter. Sedan 3 minuter galopp i vardera varv under lätt sits. Sedan paus innan vi tog upp galopparbetet igen, denna gången red jag successivt in i mer arbete. Han kändes jämn & framme. Följde spåret fint. Lång i halsen och bar sitt huvud själv. Perfekt i kontakten. Vävde såklart in pauser i detta. Jag joggade sedan av honom i galopp för att sedan skritta av. Ett optimalt ridpass.

Vad det gäller resten av denna dag så planerar jag att träna, sen fest i kväll. Hade gärna ridit ut på Ida, men de jagar i skogen idag så jag håller mig hemma.

Och juste, Lillan är fortsatt hos Pontus. Jag har bara fått positiv feedback och hon har nu tagit sitt första skutt under ryttare. Så spännande!!!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *