Hoppa till innehåll

UTERITT X2

Igår red jag & mamma hästarna i ridhus. Idag blev det en uteritt. Hästarna känns fina just nu och det har rullat på fint det senaste. Lillan är som tidigare nämnt på vidareutbildning.

Imorgon är planen att dressyrträna för Ulla med Ida. Och sedan ska det ridas lite i helgen med såklart, jag får jag se hur mycket ridning det blir med tanke på att jag bland annat ska fira mamma och åka på fest.

Nästa vecka är jag ledig från skolan, däremot har jag lite praktik på schemat. Det kommer nog att bli lite mer ledig tid, hoppas på att kunna åka på öppen bana med minst en häst så att vi får hoppa lite!

Jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Klockan är inte så mycket ännu, ca 20:00 när jag skriver detta. Men jag ska snart göra mig i ordning för sängen, imorgon väntar en mycket spännande dag i skolan där vi ska delta på ett event!

Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *