Hoppa till innehåll

ONSDAG

Hej allihopa!

I måndags vilade hästarna. Igår åkte jag & mamma till ridhus med Palle & Ida. Mamma red Ida och jag jobbade Palle. Han fick jogga och det kändes faktiskt bra. Dessutom skoddes de båda om igår, och de både hade varit mycket lugna & snälla.

Idag har jag stretchat Palles rygg och lagt ny tejp. Han verkade tillfreds. Har jag tur kanske det där ridpasset förra veckan där han inte var som vanligt faktiskt bara var en dålig dag. Hoppas! Jag drar ju igång på alla cylindrar om så ett hårstrå avviker från det normala. Och man ska vara observant, men det behöver inte heller betyda att det är något större fel.

Ida red jag ut på en sväng idag. Kortare uteritt på 4 km. Ganska mycket galopp! Kändes toppen.

Imorgon har vi en speciell dag i skolan som kommer innebära MYCKET träning och roligheter. Så jag skippar faktiskt dressyrträningen som jag annars hade tänkt åka på. Däremot planerar jag att rida ut på Palle. Tänker mig ett liknande ridpass som Ida gick idag.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *