Hoppa till innehåll

MÅNDAG

När jag kom hem från tävlingen igår så var det full rulle. Jag bloggade, tittade till hästarna, mockade uteboxarna vid betet/sommarhagen, röstade i valet, handlade mat och åkte till Biltema för att handla ytterligare lite nödvändigheter. Efter det packa in all mat och släppa in hästarna. Sedan tog vi kväll med lite skaldjur och annat gott framför valvakan.

Idag är det måndag och jag har precis släppt ut hästarna, gått med hundarna samt mockat stallet här hemma. Klockan är strax efter 08:00 när jag skriver detta. Hästarna ska hem i eftermiddag, och det var faktiskt inte mockat sedan hästarna var hemma sist. Jag passade på att lägga in hö också. Bara vatten & foder kvar. Och på tal om foder så måste jag till Granngården för att skaffa just det, jag börjar skolan lite senare idag så jag tänkte att jag skulle klämma in det nu på morgonen.

Idag.

När man är iväg på tävling dubbla dagar så blir det lite hektiskt ibland. Andra grejer som måste göras staplas lite på varandra, men snart är jag i fas igen.

Hoppas att ni får en fin dag!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *