Hoppa till innehåll

FINA DAGAR!

Det har varit många fina dagar här det senaste. Perfekt väder för hästar & ridning. Tänkte köra en snabb status på läget just nu.

Lillan vilar som tidigare nämnt.

Palle har tagit det lugnt efter helgens tävling. Mamma skrittade honom i skogen igår.

Ida har gått lite lättare träningspass i skogen både i måndags och idag (onsdag). Imorgon hoppas jag på att vi kan åka till ridhus med båda hästarna.

Det är onsdag kväll när jag skriver detta och jag har själv redan hunnit träna tre gånger denna vecka. Det är så lyxigt att träna på skoltid. När jag kommer hem så har jag ju redan tränat och behöver inte klämma in det på kvällarna om jag inte väldigt gärna skulle vilja.

På tal om skolan. Nu har insatsen höjts och jag är i full färd med att lära mig massor av saker. Vi har börjat med gruppträningsdelen, PT-delen och anatomi. Lite massage har vi hunnit med också! Full fart!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *