Hoppa till innehåll

ALLT DOKUMENTERAS

Jag har börjat komma igång med träningen ordentligt sedan jag var sjuk. Har fruktansvärd träningsvärk! Beslutade mig för att endast rida Palle idag och ta kväll lite tidigare. Jag behöver både vila och repetera det jag lärde mig i skolan tidigare idag.

Palle reds ut idag igen. Fokus på galopp. Kändes trevlig, men var lite spänd. Han fick massage efteråt, uppskattades! Jag skriver alltid ner både mina och hästarnas träningspass. På bilden ovan ser ni måndag-onsdag denna veckan. Om ridpasset var lite tuffare eller stuckit ut på något annat sätt så gör jag alltid en kort anteckning gällande detta. Det kan vara värdefullt när man ska se samband och även för att hålla koll på hur hästarnas träning sett ut över tid.

Förutom att dokumentera hästarnas träningspass så sparar jag också alla dokument från veterinärer, hästtandläkare och equiterapeuter. Här har vi lådan där ALLA besök till equiterapeuten finns samlade. Från allra första besöket med ponnyn Lexie till det senaste med Ida!

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *