Hoppa till innehåll

DÅ VAR VI IGÅNG!

Hej allihopa. Tisdag idag. Igår var det måndag och då hann jag både träna själv och åka till ridhus med hästarna. Mamma red Palle och jag red Ida. Båda hästarna var mycket fina och Ida bytte rent till både höger & vänster igen!

Idag har jag ridit ut båda hästarna. Palle gick lite ”road work”. Arbetstrav en längre sträcka på grusvägen. Nyttigt för både kropp & knopp att lugnt ligga och rulla på. Lätt konditionsträning samtidigt som det stärker hästarna rent kroppsligt. Tanken var att göra samma på Ida, fast i galopp. Men vi stötte på cyklister, hon blev ganska rädd så jag fick hoppa av. Och det tog inte slut där, vi stötte på lite allt möjligt efter det. Så istället för att hålla igång så fick jag bryta av gång på gång. En lite ”hattig” & spänd runda. Trevligt ändå. Det blir bättre nästa gång!

Lillan vilar. Hon har vilat i två veckor nu och ska vila i minst en månad. Senare i år så hoppas vi på att hon kan åka tillbaka till Hassangården och fortsätta sin utbildning.

Hoppas att ni haft en fin start på veckan. Nu ska jag duscha och packa inför morgondagens skoldag innan jag tar kväll!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *