Hoppa till innehåll

NYA TAG SNART!

En helg på Eksjö Stadsfest är över. Väldigt lyckat och roligt! Under pandemin har det inte varit någon stadsfest, och det kändes lite speciellt. Både som att det var länge sedan sist, men ändå inte. För en så liten stad som Eksjö är detta ett väldigt stort evenemang.

Nu finns det ny motivation till hästar & egen träning. Jag hoppas på att hinna rida både Palle och Ida ordentligt i veckan som kommer, denna vecka har varit väldigt lugn för dem eftersom att jag började skolan och hade stadsfesten nu i helgen. Så nu hoppas jag lite extra på allt går vår väg så att jag får till en riktigt bra vecka. Dressyrträning & hopptävling är planerat, hoppas att tävlingen blir av denna gång. Fick ju stryka mig från den förra. Så lite extra flyt önskas!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *