Hoppa till innehåll

SNART ÄR FÖRSTA VECKAN GJORD

God morgon! I skrivande stund är klockan 07:30 och jag ska åka till skolan om en halvtimme, snart är första veckan gjord. Jag har ca 45 minuter dit, men hittills har det gått lätt att pendla.

Det kommer att bli intensivt och jag kommer få göra saker utanför min bekvämlighetszon. Det kommer krävas plugg och praktisk övning. Såhär långt känns det helt rätt och jag hoppas att jag åtminstone delvis kan ta en yrkesmässig bana åt detta hållet i framtiden. Utöver att få nya kunskaper så är det verkligen jätteroligt att få träna på skoltid, vi har redan hunnit köra ett pass. Dessutom är maten här jättegod. Stort plus.

Utöver lektioner som innebär träning så är jag fri att använda gymmet på skolan när jag vill, det är alltså smidigt att ta ett snabbt pass före eller efter skolan om jag känner för det. Jag hoppas & tror att detta kommer att ta mig till nästa nivå i min egen träning! Jag har inte vågat köra igång ordentligt än, men jag hoppas på att kunna göra det nästa vecka😀

Hoppas att ni får en bra fredag & helg. Hörs!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *