Hoppa till innehåll

BESVIKEN

Jag får inse att jag inte kan starta Merry i någon engelsk ridklass imorgon. Så synd. Jag är helt enkelt för sjuk fortfarande. Om jag nu inte skulle tillfriskna på ett mirakulöst sätt, men jag tvivlar på det… Det verkar iallafall som att det har vänt, jag mår bättre idag jämfört med igår.

Vi hade planerat detta länge och sett fram emot det, känns ganska surt om jag ska vara ärlig. Men så är det, inte så mycket att göra åt.

Igår sov jag nästan hela dagen. Idag är jag lite piggare, men jag orkar ändå inte göra något ”riktigt” så nu kommer rastlösheten in. Så jäkla trött på att vara sjuk och att bli så kraftigt sjuk varenda gång. Förra omgången började strax innan semestern och höll i sig i 1,5 vecka (!!). Vad är det som händer?

Jobba på måndag kan jag nog glömma.

Ovan ser ni förra gången (och första gången) som jag & Merry ställde upp i engelsk ridklass. Ofta är klassen indelad i flera delar. I ”open ridden” så inleddes klassen med att vi red på ring runt domaren och lyssnar till dennes instruktioner. Då handlar det om att utmärka sig och visa upp sig, man vill ju sticka ut ifrån sina motståndare. Sedan red vi var & en ett program för domaren för att sedan avsluta med att visa hästen även för hand. Alla dessa delar behöver inte ingå, det bestämmer domaren.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *