Hoppa till innehåll

DAGS IGEN

Ja då var jag sjuk igen. Förkylning/influensa med leder som värker och andra symptom. Som barn var jag väldigt frisk. Som tonårig & ung vuxen var det skapligt. Var ganska ofta förkyld, men ändå pigg. Men de senaste 2 åren har varit värre. Det har bara varit tal om förkylningar/influensor (vilket jag såklart är väldigt tacksam över) men de har slagit mycket hårdare. Undra vad det beror på egentligen. Utsätter mig ju visserligen för mycket virus på mitt jobb, men ändå.

Nu väntar minst två lugna dagar här hemma. Jag kommer av uppenbara skäl inte rida idag utan låta hästarna gå ett par varv över bommar. Det blir första gången Palle får göra någonting efter sparken. Förhoppningsvis kommer han se 100% fräsch ut. Det såg bra ut i hagen igår. Hoppashoppas!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *