Hoppa till innehåll

DÅ VAR VECKAN IGÅNG

Då var veckan igång! Palle ser bättre ut idag. Inte lika svullen eller halt. Fortfarande svullen och påverkad, men en stor förbättring. Hoppashoppas! Och hoppas också att de kan ge f*n i att puckla på varandra. Tack på förhand.

Jag red iallafall ut på Ida idag. Strax över 5 kilometer och till ganska stor del galopparbete. Kändes väldigt bra!

Fått uppdatering från Lillan idag också. Det går framåt. Nu har hon lämnat volten som de tränade på tidigare och gjort första ridpasset på en stor ridbana. Heja heja!

I helgen väntar tävling för mig & Merry. Vi ska starta en engelsk ridklass för en utländsk domare. Nervöst pga flera anledningar. Dels att det inte är lika uppstyrt som en vanlig tävling i hoppning eller dressyr, men också för att jag är grön på området. Dessutom extra pirrigt att ta instruktioner och bedömning på engelska. Och så vill man ju visa sig från sin bästa sida. Jag hoppas att Merry vill visa sig från sin lugna sida, det är viktigt i engelska ridklasser och det är en extra utmaning för honom som hingst. Ja ni hör ju, mycket som kan gå fel, haha.

Hoppas att det är bra med er allihopa. Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Elin Elin

    Spännande, det var kul att se bilder och läsa om sist engelska tävling så ser fram emot denna 😁

    • Roligt att du kommer ihåg det😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *