Hoppa till innehåll

AVBROTT I PLANERNA

Palle har blivit sparkad inatt. Ser helt okej ut, men han har ont. Jag har tvättat och smörjt såret för att skydda mot flugorna. Nu är det bara att vänta och hoppas på att ingen större skada skett på insidan.

Mamma skulle egentligen ridit Palle idag, och jag Ida. Men luften gick lite ur så hon får faktiskt vila idag. Hon har bara gått en gång denna veckan, men vilan kanske gör gott och förhoppningsvis kan vi ta nya tag imorgon.

I fredags festade vi ut semestern ordentligt. Vi hade så roligt och det blev nästan lite för sent. Jag sov bort nästa hela lördagen och idag är jag fortfarande trött, haha. Men det är inte hela världen. Jag gillar ordning & reda. Finns mycket jag vill hinna med om dagarna, men ibland är det skönt att få släppa loss och sedan slappa. Idag ägnar jag mig åt en bok som jag nyss börjat på.

Imorgon börjar jag jobba igen. Men det blir kortvarigt. Två veckor jobb, och sedan börjar skolan för mig. Så spännande!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *