Hoppa till innehåll

SÖNDAG

Hej på er! Jag sitter här i ett hav av papper med diverse hjälpmedel utspritt omkring mig. Hostmedicin, nässpray, Ipren, Alvedon, halstabletter… Ja ni vet säkert hur det kan se ut, haha.

Jag är bättre, men långt ifrån bra. Går in på dag nummer 6 som sjuk nu. Men eftersom att det äntligen och förhoppningsvis är påväg åt rätt håll nu så finns det lite ny energi. Börjar sakta känna mig som en människa igen. Nu när jag orkar fokusera och tänka framåt så har jag suttit en stund med almanackan för att se till att skriva in allt som händer framöver.

Och vad är det då som händer framöver? Jo, det finns både fest och hästar inplanerat. Jag hoppas bland annat på att kunna ta en tripp till Flyinge och Breeders i höst. Jag & mamma brukar åka dit. Vi gillar verkligen att titta på unghästarna!

Vad det gäller mina hästar så är tanken att komma igång med Ulla-träningarna igen. Vi brukar träna varannan veckan, men Ulla haft lite ledigt under sommaren. Men nu börjar alltså träningarna på mer regelbunden basis igen. Förhoppningsvis blir det redan nu på torsdag. Välbehövligt! Vad det gäller hoppträningar så kommer jag om det blir möjligt rent schema-mässigt att fortsätta hoppa in på Jennys träningar när det finns plats. I övrigt tränar jag på egen hand.

Jag har skrivit in lite tävlingar i almanackan också. Jag har inte spikat vilka jag ska åka på ännu, men går allt som det ska så blir det nog ett gäng starter under hösten. Ida är anmäld till 125cm redan nästa helg, det är bestämt iallafall!

Vad det gäller Lillan så får vi se lite. Jag uppdaterar er när jag har något mer konkret. Det finns faktiskt ett sent treårstest i år och kanske kanske att det finns en liten chans att hon skulle kunna visas. Hon har utvecklats mycket under sommaren.

Sedan får vi se vad denna höst & vinter bjuder på. För mig väntar en ny vardag och jag har ingen aning om hur mycket min utbildning kommer att kräva av mig. Om det kommer att finnas mer tid, mindre tid eller kanske ungefär samma som i min nuvarande jobbsituation. Ingen aning. Jag & mamma kommer fortsätta att hjälpas åt med hästarna och hoppas på att vi ska kunna ro det hela i hamn i fortsättningen också!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *