Hoppa till innehåll

TRÄNINGSVÄRK

Skönt att komma igång med träningen igen. Har inte tränat på ca 3 veckor pga förkylning och allt resande. Eller skönt & skönt, har en hel del träningsvärk. Som vanligt så tappar man lite när man vilat, men det är snabbt ordnat. Några pass till så är jag tillbaka.

Igår körde jag 35 minuter styrka i vårat egna gym här hemma. Idag fick det bli en tripp till det riktiga gymmet, inte varit där på evigheter. Det har blivit mycket hemmaträning det senaste. Körde intervaller i 20 minuter för att sedan avsluta med 30 minuter styrka. Körde igenom bröst & axlar på den stunden.

Imorgon får jag se om jag tränar på egen hand eller vågar mig på att åka in på något gruppträningspass. Det tenderar alltid att bli lite mer intensivt än vad jag tänkt, och jag vill helst inte vara stel som en pinne resten av veckan.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *