Hoppa till innehåll

PREPP INFÖR TÄVLING

Strax efter 08:00 imorse så lastade jag & mamma Ida för att åka iväg och hoppa lite. Tanken är att hon ska tävla på lördag. Hon har inte hoppat sedan förra tävlingen för ca 3 veckor sedan så det var helt klart läge att ta ett par språng. Jag har ju inte heller hoppat på 3 veckor, men känslan fanns där. Det märktes att Ida var glad över att få hoppa igen. Det kändes riktigt bra faktiskt! Jag har inget att klaga på.

När jag skriver detta är klockan ungefär 11:30. Ska äta lite lunch. Sedan blir det träning för min egen del + tävlingsfix. Planen är att Palle ska åka till Mantorp och tävla imorgon. Väderappen visar 37 (!!) grader imorgon. Som tur är så startar vi på morgonen. Palle är dessutom den häst som är bäst lämpad för värmen. Ida som är mörk svettas direkt stora mängder och trivs inte alls.

Hästarna är sedan i söndags tillbaka här hemma. Vi ville att det skulle vara som vanligt när vi lastade Lillan igår. De får vara kvar här hemma ett par dagar nu när det tävling på G. Dessutom är stallet väldigt svalt, vilket är passande i värmen. Vi har två hagar här hemma. Dels en vinterhage, och så en mindre sommarhage. Det har växt upp en hel del i den lilla sommarhagen, så nu har de att göra där ett litet tag innan det blir stora betet igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *