Hoppa till innehåll

JAG SKA PLUGGA!

Jag har ju tidigare hintat om att en livsstilsförändring är på G, nu är det dags att berätta vad som menas med det. Jag ska nämligen plugga ett år, till hälsocoach närmare bestämt!

Vad innebär hälsocoach? Såhär har de själva skrivit om utbildningen: ”Efter avslutade studier har du kunskaper inom hälsoområdet, samt specifik kompetens i form av personlig tränare (PT), massör och gruppträningsinstruktör. Grundutbildning i Body Bike Indoor cycling samt TRX Suspension Training ingår också.”

Träning är ju ett av mina intressen som hamnar lite i skymundan pga hästarna, precis som det ska vara (inget kan mäta sig med mitt intresse för hästar & ridning), MEN att jag nu ska få fördjupa mig i detta intresse och ägna ett helt år till att just träna, lära mig massage och massor om kroppen känns så jädra kul.

Vad denna utbildning kommer leda till karriärsmässigt får vi se, i första hand gör jag detta för mig. För att jag vill lära mig mer. Iiiihhhh, ser SÅ mycket fram emot detta. Känner mig pirrig och förväntansfull.

Det enda som är jobbigt är att lämna min fina klass på skolan där jag jobbar (och såklart resten av eleverna + kollegor). Jag & klassen har hängt ihop i flera år, jag kommer verkligen sakna dem så himla mycket❤️ Vi har upplevt så mycket tillsammans genom åren som varit. De har verkligen charmat mig och vi har växt ihop mer & mer för varje år som gått. Tänk vilka skratt & minnen det blivit.

Jag hoppas & tror att det kommer bli toppen. Jag har bland annat införskaffat mig en laptop och jag har gott om tid att fixa i ordning resten som behövs, jag börjar nämligen i slutet av augusti. Så spännande!

Publicerat iAllmäntMin TräningPersonligt/Åsikter

4 kommentarer

  1. Ulrika Ulrika

    Åh vad kul att satsa! Hejja dig❤️

  2. Anna Anna

    Åh vad spännande! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *