Hoppa till innehåll

PALLE; dagens ridpass!

Palle fick åka till ridhus idag. Jogging/lätt dressyr stod på schemat. Han var väldigt lugn, avspänd, harmonisk och taktmässig. Bra utgångsläge!

Red mestadels på rakt spår och större böjda spår. Mycket ridning innanför spåret med fokus på att få honom så rak & jämn som möjligt. Han följde mig väldigt fint överallt men var något matt efter alla nätter ute. Han ville inte riktigt kliva ihop och bära på bakbenen så mycket som jag hade tyckt var optimalt.

För att hitta bärigheten så gjorde vi flera övergångar mellan skritt & trav för att sedan rida några mellan trav & galopp också. Jag tycker att han växlade fint mellan gångarterna och ridpasset kändes sådär LAGOM. Han fick jogga igenom kroppen och samtidigt som vi hade några korta sessioner med lite mer arbete. Ett bra förberedande ridpass inför imorgon då jag tänkt att vi ska hoppa lite.

Nöjd efter ett bra ridpass!
På väg tillbaka till sommarhagen😍
Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *