Hoppa till innehåll

LILLAN; gårdagens ”ridpass”!

Igår passade jag på att rida Lillan. Innan helgen som var så har jag inte varit uppe på 5 veckor. Jag är väldigt glad över att det bara var att sitta upp och att jag kunde skritta & trava i båda varven, vi fick lite hjälp av mamma i början. Framåtdrivande hjälper och styrning funkar inte riktigt.

Igår testade jag att rida med ett litet spö. När hon stannade och inte förstod mina ben så duttade jag lite lätt med spöet på rumpan och då förstod hon direkt. På det viset så kunde jag på slutet trava henne helt självständigt utan hjälp från mamma. Så duktig tjej!

Så småningom är tanken att vi ska komma ut i skog & mark. Där blir det lättare att hitta bjudning, balans och koordination. Nu blir det fortsatt bete och sedan hoppas jag på att vi ska våga oss ut i skogen så småningom.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *