Hoppa till innehåll

RIDHUS FÖR PALLE & IDA!

I kväll har jag & mamma varit i ridhus med hästarna. Mamma red Ida och jag red Palle.

Ida var lite rörig först, men sedan fick de en SUPERFIN sekvens i traven där hon joggade på så fint genom kroppen. Långa men lugna steg. Halsen lång och nosen framme utan att trilla på näsan. En optimal form för jogging på henne skulle jag säga. Galoppen var ganska skaplig från början och som bäst på slutet. Mamma satt superfint idag.

Palle och jag hoppade lite. Inget avancerat. Ett räcke på vardera långsida. Ca 100cm. Jag låg och rullade på dessa. Övade på grunderna och vässade min känsla & exakthet på just Palle. Idag liknande det något. Han väntade och hoppa otroligt lugnt på hinderna utan att välta över. Otroligt lugnt & balanserat. Än finns inte riktigt styrkan för att galoppera med exakt den steglängden jag vill, men det gör inget. Hellre något kortare steg och ett lugnt tempo än att tempot trappas upp eftersom att han inte riktigt är där i styrka & lösgjordhet än. Ni som känner mig vet att balans och harmoni är av största prioritet för mig och att det måste finnas innan jag drar på de större växlarna.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *