Hoppa till innehåll

NU HAR HÄSTARNA SIN EGEN

Idag fyller jag 26 år! Har blivit så bortskämd och uppmärksammad. Tack så mycket.

Jag fick bland annat en Flow Gun till hästarna. Jag har en själv en Flow Gun sedan tidigare och tycker verkligen att den är så bra. Nu har hästarna en också. Vi får se vad de tycker om det. Ida gav iallafall pistolen godkänt. Det ska bli spännande att testa den lite mer.

Idag fick jag dessutom ett roligt besked som gav oss extra mycket anledning till att fira. Jag kommer att avslöja vad det var så småningom.

Publicerat iAllmäntUtrustning

2 kommentarer

  1. Madde Rydestrand Madde Rydestrand

    Nu blev man nyfiken! Grattis igen! Kram 🥰

    • Skickar ett meddelande😘Tack! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *