Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; gårdagens öppen bana! *FILM*

Ida var duktig igår. Vi lämpar oss bäst utomhus. Jag har svårare att hitta rätt galopp på henne inomhus. WOW-faktorn uteblev, men den kan man inte ha varje gång heller. Snart blir det äntligen hoppning utomhus!

Det blev iallafall ett väldigt bra träningstillfälle och dessutom fick vi ihop hoppa trippelbarr för första gången. Hennes allra första i livet. Inga problem såklart. Jag har inte hoppat trippelbarr på flera år, även om det inte är ett särskilt svårt hinder så märks det att man inte tränar på det särskilt ofta. Det ihop med att det ändå är ett ganska respektingivande hinder gör att man vaknar till.

Jag skulle vilja skriva en längre och roligare text, men jag har inte så mycket att säga. Det känns så himla enkelt att hoppa med Ida och vi blir sakta men säkert bättre & bättre. Jag tycker att vi under denna vintern nått en ny nivå, superkul!

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *