Hoppa till innehåll

PALLE; dagens öppen bana med mamma! *FILM*

Mamma avancerar i sitt jobb som försteberidare. Idag fick hon styra runt Palle på öppen bana. Hon har hoppat bana någon gång på ridskola för ca 25 år sedan. Total nybörjare på hoppning alltså, ändå gör hon det så bra tycker jag.

Palle såg fin ut och jag försöker att stötta genom att hjälpa till att guida lite med avståndsbedömningen. Oftast ser jag om hon ligger perfekt, ska sitta upp eller rida på lite. Annars försöker jag att inte säga för mycket, hon har ju knappt hoppat. Då måste jag hålla det enkelt och låta henne känna sig fram också.

Jag är imponerad utav mamma. Hon började rida i vuxen ålder och har i stort sett bara ridit i skogen. Heja!!!

Publicerat iHeart Paal

En kommentar

  1. Moa Moa

    I vuxen ålder? Imponerande! Det hade jag inte gissat! Väldigt fördomsfullt har jag tyckt mig kunna se när någon börjat rida i vuxen ålder, har tänkt att börjar man som barn hittar man någon form av självklarhet eller balans i sadeln som är svår att uppnå om man börjar senare. Alltid härligt när man får stirra sina egna fördomar i ögat och omvärdera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *