Hoppa till innehåll

SKOGEN FÖR ALLA TRE

Det blev en tuff start på denna fredag. Jag hade ont i huvudet och fick ta det lugnt här hemma hela förmiddagen. Jag återuppstod framåt eftermiddag och då tog jag & mamma 40 minuter skritt (och lite trav) med hästarna ute i skogen. Lillan var med som handhäst och skötte sig exemplariskt⭐

Förra gången var Lillan lite vild, så det kändes lite spännande innan, men det var Palle som stod för spänningen. Han var galet pigg och jag hade att göra med honom. Tur att Lillan var så lugn och skötte allt själv bredvid, annars hade vi fått lämna henne hemma. Två överpigga hästar på samma gång hade aldrig gått.

Mycket nöjd Lillan efter sin tur som handhäst.

Imorgon är planen att åka på öppen bana med Palle & Ida-Holly. Glöm inte att kika in då!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *