Hoppa till innehåll

SUMMERING AV VECKAN

Mån: Rask promenad på 30 minuter samt 55 minuter Bodycombat. (Jag brukar promenera på min rast på jobbet så länge vädret är hyffsat.) Det var ny release på Bodycombat (alltså en ny version) och jädrar vilken träningsvärk jag fick!

Tis: Rask promenad på 30 minuter. Vi åkte till ridhus! Mamma red Palle och jag red Ida. Hästarna skoddes även om.

Ons: Ida skrittades i skogen. Underlaget var ganska dåligt, så tyvärr endast en sväng på 30 minuter. Bättre än inget!

Tors: Rask promenad på 30 minuter. Dressyrträning för Ulla med Ida. Scrolla ner lite för att läsa ett längre inlägg om träningen!

Fre: Mamma skrittade Palle i skogen. 50 min. Jag själv körde 55 minuter spinning. Det kändes bra, nu är jag i form igen.

Lör: Jag körde dubbla gruppträningpass tillsammans med mamma. 70 minuter totalt. Först 30 minuter kondition, sedan 45 minuter styrka. En bra genomkörare för hela kroppen. Ida gick sedan en uteritt på ca 7 kilometer med mycket trav & galopp. Första gången vi kunde öka tempot. Superhärligt! Det märktes att vi inte konditionstränat ute på vägarna på ett tag, hon flåsade mer än vad hon brukar. Palle fick göra samma, men i kortversion. Han fick en snabb runda på 5 kilometer.

Sön: Dressyrträning med Merry för Ulla. Inlägg + film från träningen finns om ni scrollar. Efter det åkte jag & mamma till ridhus med Palle & Ida. Jag red Ida över bommar och något enstaka litet hinder. Hon var MAGISK. Galet fin. Skitfin!!! Bland det finaste hon någonsin varit. Mamma red Palle, det gick bra för dem också. Vi är supernöjda!

Sammanfattningsvis 3 träningspass för mig, om vi inte räknar med promenaderna. Ganska tuffa träningspass där jag tagit ut mig ordentligt.

Ida har gjort 5 ridpass denna vecka och Palle 4 ridpass. Jag har gjort ytterligare ett ridpass på Merry. Äntligen kan hästarna ridas ut mer. De behöver verkligen det! Då kan de äntligen få den variation de behöver. I veckan som kommer har jag planerat in en hoppträning på tisdagen, men annars tänker jag inte åka till ridhus/ridbana förens till helgen. Nu ska vi njuta av att inte behöva åka flera kvällar på en vecka.

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *