Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Lugn start på veckan. Hästarna har vilat. Jag har passat på att köpa band och satt upp dem i paddocken. När jag & Lillan kan sätta igång igen så blir det lite mer pedagogiskt och lättare för henne att förstå att hon ska springa runt spåret. För det fattar hon inte än.

Än är paddocken inte tillräckligt bra för att använda, men förhoppningsvis blir den det under veckan. Då kommer jag låta Lillan få springa runt och vänja sig vid banden, eventuellt med något litet hinder. När tiden sedan finns så blir det att försöka att ta tag i ridningen igen.

Jag & andra sidan har inte vilat utan avverkat 55 minuter Les Mills Bodycombat. Fick med mig lillasyster denna gång. Kändes bra!

Imorgon är planen att Palle ska ridas ut av mamma och att Ida får följa med på hoppträning för Jenny. Palle behöver med hoppa, redan två veckor sedan sist. Jag hoppas på att vi kan få till det i helgen. I helgen är jag även anmäld till tävling med Merry!

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *