Hoppa till innehåll

PREMIÄR PÅ RIKTIGT

God eftermiddag! Jag började min dag med att köra dubbla gruppträningspass på Forma Framtid tillsammans med mamma. Både kondition & styrka. Det kändes riktigt bra!

När jag kom hem så tog jag in Ida, jag passade faktiskt på att klippa henne idag. Det gick snabbt. Dels så är jag inte supernoggrann, och så klippte jag inte riktigt hela henne. Jag sparade lite päls över rygg, länd & rumpa. Ben & huvud klippte jag inte heller, men det gör jag aldrig. Bara tanken på att gå med klippta ben i en blöt hage på vinterhalvåret känns hemsk tycker jag. Nu är det visserligen vår, men ändå. Hon var jättesnäll att klippa, som vanligt.

Resultatet!

Efter klippningen sadlade jag på och sedan gjorde vi grusvägarna. Äntligen kunde vi göra en RIKTIG uteritt med trav & galopp längre sträckor. Och vilken premiär det blev. Ida-Holly kändes jättefin. Jag testade att rida henne på ett Pee-Wee bett idag och hon godkände det direkt. Kanske ett nytt favoritbett till och med?

Koll bara!!! Som vi väntat på detta. Än är det en hel del snö & is kvar, men det mesta av grusvägarna funkar nu.

Efter att jag & Ida kommit hem så var det Palles tur. Han fick gå en kortare runda i skritt, trav & galopp. Han fick också testa Pee-Wee bettet. Jag har testat det en gång för länge sedan på honom och det var inte hans grej, det var samma visa nu. Det får bli Idas bett helt enkelt.

Imorgon är planen att åka till ridhus med dem båda. Jag tror att dagens uteritter blev en bra uppladdning för dem båda!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *