Hoppa till innehåll

FREDAG

God morgon! Äntligen fredag. När jag jobbat klart i eftermiddag så ska jag umgås med Zacke. Vi ska träna och sedan blir det en lugn kväll hemma.

Ida-Holly vilar idag, Palle ska skrittas av mamma. Nu har det gått ett par dagar sedan skoningen. Denna gång verkar allt ha gått bra. Så skönt!

Jag har lite utav varje planerat i helgen. Dressyrträning för Ulla med Merry. Träning för min egen del samt ridning utav mina hästar. Lillan får ta det lugnt, jag tänker att vi lägger in en stöt lite längre fram i vår när ridbanan blir brukbar. Nu var det länge sedan jag var uppe på henne, men förhoppningsvis går det fint att fortsätta sedan.

Trevlig helg på er!

Hästarna fick en leksak häromdagen😜
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *