Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; kvällens dressyrträning!

Ulla gillade vad hon såg när jag värmde upp Ida idag. Så sedan blev det jobba av kan jag säga😅

Jag & Ida fick utmana våra svagheter och ta oss an nya trösklar. Vi jobbade bland annat med övergångar mellan galopp & skritt samt galoppombyten.

När man utmanar sig så blir det inte perfekt, och ett tag kändes det som att jag inte visste vad jag höll på med längre. När vi tragglat på med galoppen så avslutade vi med lite trav och VILKEN TRAV det blev. Wow. Hon flöt verkligen fram. Jag trodde inte att hon kunde trava så stort & kraftfullt.

Jag hade aldrig bett Ida om såhär mycket eller vågat fullfölja om jag inte hade haft hjälp av Ulla. Idag var vi nosat på nästa nivå, och det var riktigt kul! Bästaste Ida❤️

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *