Hoppa till innehåll

LILLAN; dagens löshoppning!

Idag kunde vi äntligen komma iväg på löshoppning igen. Vi har fått ställa in de senaste två gångerna på grund utav lite olika anledningar, men nu så. Idag var det tredje gången Lillan löshoppade och första gången för Lasse Berglund. Vi har ju löshoppat på olika ställen och olika personer varje gång. Det roliga är att alla berömmer hennes fina sätt och temperament.

Hon skötte sig verkligen helt perfekt från början till slut, jag kan inte önska mer. Hon går direkt på transporten dit & hem. Står som ett ljus. Löshoppningen i sig sköter hon i princip själv. Hon har verkligen älskat att hoppa från första stund och bjuder så fint framåt utan skynda. Trots att hon är så liten så räcker hon lätt fram.

Teknikmässigt finns det mer att önska, det ska bli spännande att se hur hon utvecklas med fortsatt träning. Idag fick hon testa att ta sig an 120cm, det gjorde hon väldigt självklart. Jag hoppas på att jag ska kunna rida lite på henne nu i vår och att vi kan löshoppa ytterligare några gånger. Det skulle göra susen tror jag!

Jag har så gott som tagit beslutet att inte visa henne på 3-årstest. Dels så har vi hamnat lite efter med löshoppningen (jag är ju beroende på att andra arrangerar). Men den egentliga anledningen är att hon inte känns redo i kroppen. Hon är mer som en 2-åring än en 3-åring och hade behövt mer tid för att komma till sin rätt i ett sådant sammanhang.

Vi är iallafall så nöjda med dagens löshoppning, så roligt att äntligen komma iväg med henne!

Publicerat iKällhults SpotlessTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *