Hoppa till innehåll

VECKA 10

Hej allihopa. Måndag igen. Det är underbart väder här, sol & blå himmel. Kallt på nätterna dock, fortfarande ovanligt dåligt underlag i skog och mark. Det innebar att jag, mamma, Palle & Ida packade ihop oss och for till ridhus nu under kvällen.

Mamma hade svårt med Ida-Holly. Hon var inte nöjd och ville absolut inte arbeta. Nya tag bara. Palle gick dressyr med mig, och det gick ganska bra måste jag säga. Han gick på bett idag och var inte riktigt nöjd, men han gnisslade åtminstone inte tänder. Han ska hoppträna för Jenny imorgon, jag tror att detta blev en bra uppladdning.

Vad det gäller övriga veckan så blir det till att försöka att hålla igång så gott det går, som vanligt. I helgen ser det ut att hända lite roligare saker med hästarna, men det tar vi då! Uppdaterar er vartefter som vanligt.

Lillan får stå för dagens bild!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *