Hoppa till innehÄll

đŸ§—â€â™€ïž

Idag har jag testat en ny trÀningsform, nÀmligen att klÀttra! VÀldigt spÀnnande, och krÀvande, men ocksÄ lite lÀskigt tycker jag. Ibland Àr det liiite för lÄngt till nÀsta grepp och dÄ mÄste man satsa lite, men nÀr man kommit upp i höjd sÄ blir man av naturliga skÀl lite försiktig.

Det Àr alltid roligt att testa nÄgot nytt, speciellt nÄgot som detta. Det gÄr att anpassa helt till sin egen nivÄ och man kan antingen följa en viss bana/fÀrg eller klÀttra hej vilt.

Jag gillar att trĂ€na sĂ„ allsidigt som möjligt, utöver att fĂ„ bĂ€ttre förutsĂ€ttningar för att kunna göra ett bra jobb i sadeln sĂ„ Ă€r det roligt att kunna hĂ€nga med pĂ„ det mesta. Vill jag springa ett lopp imorgon sĂ„ kan jag göra det, vill nĂ„gon dra med mig pĂ„ en tur pĂ„ mountainbike sĂ„ kan jag. LĂ€ngdskidor? Visst. StyrketrĂ€ning? Mer Ă€n gĂ€rna. Jag blir aldrig riktigt bra pĂ„ nĂ„got, hĂ€star & ridning Ă€r alltid prio 1. Men jag kan Ă„tminstone lite av varje, och det tycker jag Ă€r kul😀

Vi Äkte dit med Ramona och Emanuel som klÀttrat innan. Annars hade vi nog aldrig kommit pÄ tanken. Det ska bli spÀnnande att se om jag kÀnner nÄgot i kroppen imorgon. Jag Äker gÀrna igen!

Publicerat iMin TrÀning

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *