Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; kvällens dressyrträning!

Ida var superfin på dagens dressyrträning! Hon fick vila en vecka efter den förra dressyrträningen och har gjort några ridpass innan denna träning.

Dagens fokus låg på raka & större böjda spår. Att i ramen rida lite djärvare. Utmana galoppen till att gripa sig för framåt och ta i mer. Och gud så bra det kändes! Hon blev efter ett tag rund, framåt och flöt fram på rälsen med en riktigt flott känsla. Muskler som blivit lite korta under vilan (och pga det dåliga underlaget) fick längas ut och sättas i arbete utan att hon gick isär.

Utgångsläget var ganska bra, och hade jag ridit själv så hade jag varit nöjd. Men Ulla ser det där lilla och såg att hon behövde gripa sig för mer på vänster bakben för att kunna komma igenom ännu mer. Jag lyckades hitta en ynka nyans mer arbete där och det gav mig wow-känslan!

Supernyttig träning, jag är så nöjd!

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *