Hoppa till innehåll

ONSDAG

Redan onsdag. Jag slutade 16:30 idag vilket innebar att jag var hemma strax innan 17:00. Ca 17:30 möttes jag & mamma i stallet. Pappa hade redan fixat mockningen, tack!!🤗 Det gjorde att vi snabbt kunde fixa vatten & foder för att sedan ta in hästarna och göra Palle & Ida redo för avfärd mot ridhus.

18:00 rullade vi mot ridhuset. 18:30 satt vi upp och 19:20 satt vi av. Mamma red Palle och jag red Ida.

Lätt jobb stod på schemat för båda hästarna. Palle för att han hopptränade igår och Ida för att hon fått en mindre vila. Palle var lite kort i rocken, men såg fin ut. Ida var lite kort i rocken hon också, men kändes fin ändå. Det blev perfekt för dem båda att jogga igenom kroppen och värma upp musklerna som var lite mindre elastiska än normalt. När de blivit varma kom frustningarna och de började swinga mer igenom kroppen. Frestande att rida vidare där, men vi höll oss till planen och avslutade nöjda ridpassen en liten stund därefter.

Nu är klockan ca 20:20 och jag kom in från stallet ca 20:15. Såhär ser en dag ofta ut när det står ridhus på schemat en vardag. Jobb & ridhus är det som hinns helt enkelt. Jag ser fram emot uteritter på ljusa eftermiddagar och kvällar. Jag vet aldrig om jag längtat så mycket till vår som jag gjort denna vinter? Snart så!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

En kommentar

  1. Ååååå vad fina hästar !!!!! 🐴🐴🐴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *