Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; löshoppning! *FILM*

Idag skulle Lillan egentligen åkt på löshoppning, men det går verkligen troll för oss just nu. Hon fick tyvärr stanna hemma då hon gjort sig något litet i hagen, vi fick ju ställa in förra gången med (men då var det mitt fel). Typiskt!

Istället fick Ida-Holly rycka in, och som hon gjorde det. I början ville hon bara rusa på, men mot slutet hoppade hon lugnt och visade upp sin fina förmåga. Jag kunde bara stå och njuta, vilken fantastisk häst hon är!

Ida-Holly vet hur det ska gå till och alla piskförare blev i det närmaste arbetslösa, haha. Hon behöver ingen drivning, bara hjälp med att vänta och ta det lugnt. Det har gått 4 år sedan hon sist löshoppade, men hon mindes såklart allt (förutom att kanske vänta då, haha).

Det var Hassangården som hjälpte oss med dagens löshoppning och det var väldigt tacksamt. Jag är inte särskilt bra på löshoppning och det kändes väldigt tryggt. Hoppas att det blir fler gånger så att vi kan ta med oss Lillan!

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *